stoianov@abc-consult.eu +359 877 51 59 91

Нашата история!

Здравейте! Както всяко дружество така и нашето е преминало през няколко емоционални момента…

…началото е положено с нуждата от повече “свободно” практикуващи счетоводители в средата на 90-те години. Тогава Ани Стоянова, преминала през, не до там, леката школовка на отличната за “тогавашното” време Стопанска академия “Д. А. Ценов”, взема под крилото си няколко слабички ЕТ-ца. Нормално, за времето си, в офиса срещу Езикова гимназия “Симеон Радев”-гр.Перник, на която съм горд възпитаник, постепенно и изпълнително дават своята лепта за развитието на счетоводната къща всички членове на семейството ни, бившият Главен, мой баща, и настоящата юридическа промисъл, мой брат.

По късно, в средата, на вече далечната, 2001г., на сцената излизам аз, “кутията на Пандора” в дребния и не чак толкова, бизнес, Цветан Стоянов-мениджър, счетоводител и запален бегач, естествено не на последно място съпруг и баща на две, определено, интересни деца.

Не мога да подмина и факта, че за нашето развитие силен тласък получихме и от необикновените Христо и Деси, собственици на патентованата марка “магазини ТЕО”. За наша радост, и до ден днешен, продължаваме да си партнираме в дух на взаимно уважение.

И ето ни сега…вече с близо 20 годишна история, “АВС Консулт” ООД, в екип от 5 специалиста и 1 философ, смело придържайки се към нестандартното и новото.

Ако всичко това Ви допада, елате, ще си поговорим, ще Ви изслушаме, пък, ако не – друго, то поне ще Ви направим чудно кафе…