Услуги

Както всеки бизнес процес, така и счетоводната отчетност, като предоставяна услуга, се променя през годините. „АВС Консулт“ ООД предлага няколко допълнителни услуги, притурка, към „класическия счетоводител“.

Ние можем да създадем Вашето дружество и/или да го модифицираме. Предварително ще анализираме ситуацията и ще дадем Нашите препоръки кое би било най-добро.

Ще обследваме текущата Ви ситуация и/или очакваното бизнес развитие. Това ще ни помогне да разберем дали е добре да подготвим документи за регистрация по ЗДДС, сега, преди или след дадено събитие.

Можем да Ви включим в нашата програма за напомняне. Така ще отпадне Вашето задължение да помните кога и какво трябва да ни представяте. Ще улесним и начините за сключване на трудови договори на Вашите бъдещи служители и оформянето им. Въобще не споменавам изготвянето на ведомости за заплати и навременната информация за Вашите осигурителни задължения.

Помислили сме и за СТМ/служба по трудова медицина/. Партнираме си с изпитани фирми, контактът с тях се осъществява от нас, така че – отпада Ви още едно задължение.

Нашият екип ще Ви предложи план за получаване на текущи анализи, информация за вноската по ЗДДС, корпоративен данък, данъци по наеми, дивиденти и т.н.

Всички юридически въпроси, свързани с договори, апортни вноски, нотариални сделки имат своите лица при нас, изпитани дружества и Имена.

Естествено, можете да се възползвате и от възможността за работа с разплащателната Ви сметка. Имаме разработена система за захранване на сметките и плащане на постоянните Ви, месечни разходи – отпадане на поредното задължение.

За всичко останало, пак, ще се погрижим Ние. Запазете си час на: +3598 77 51 59 91 или тук!